Σφαιρόπουλος: Να τελειώσουμε την Πέμπτη

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 23:03
UPD:23:05
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την διάρκεια του σημερινού αγώνα.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός έκανε μεν σημαντική δουλειά απέναντι στην Μπαρτσελόνα αλλά για να είναι πλήρης αυτή θα πρέπει να ολοκληρωθεί την Πέμπτη με την τρίτη νίκη και στην πρόκριση στο φάιναλ-4.

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου. Μετά τη νίκη στη Βαρκελώνη άλλαξαν τα δεδομένα κι έπρεπε να κερδίσουμε εμείς. Στη μεγαλύτερη διάρκεια ελέγξαμε το ματς και δίκαια νικήσαμε. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και δείξαμε χαρακτήρα» δήλωσε ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Είχαμε κάποια μικρά κενά, αλλά έτσι είναι τα ντέρμπι και δεν μπορείς να έχεις το απόλυτο για 40 λεπτά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεχτήκαμε μόνο ένα καλάθι και οι υπόλοιποι πόντοι ήταν βολές, αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι σημαντικό ότι κάναμε το 2-1 και έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, για το οποίο πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα, να συγκεντρωθούμε και να πολεμήσουμε» συνέχισε.

«Ήταν σημαντικό ότι ο κόσμος ήταν στο μέρος μας. Έσπρωξε την ομάδα και τον ευχαριστούμε γι΄ αυτό. Οι παίκτες μας έδειξαν την απαραίτητη συγκέντρωση και ετοιμότητα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν έχουν τελειώσει όλα, θέλουμε να τα τελειώσουμε όμως την Πέμπτη» πρόσθεσε ο Έλληνας προπονητής. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις