Σούπερ Λίγκα: Αυλαία στη Βέροια με ντέρμπι

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 12:06
UPD:12:07
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Nikos Simeakis
A- A A+

Στη Βέροια πέφτει σήμερα η αυλαία της 31ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με τη «βασίλισσα του βορρά» να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στις 19:30, σε ένα βαθμολογικά κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο αντίπαλους.

Όπως διαμορφώθηκε η κατάταξη μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, η μακεδονική ομάδα ισοβαθμεί με Πανθρακικό, Πλατανιά και Λεβαδειακό που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού κι έτσι χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες και σενάρια υποβιβασμού.

Αυτό, πάντως, μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι. Η ομάδα της Πελοποννήσου είναι μία από τις τρεις καλύτερες του φετινού πρωταθλήματος, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και χρειάζεται επίσης βαθμούς για να διασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στα πλέι οφ, καθώς και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν πάντως για τους δύο συλλόγους, αφού η Βέροια θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αμαραντίδη και του τραυματία Μπαργκάν, ενώ εκτός αποστολής έμειναν Ναζλίδης και Μπράβο.

Τι να πει και ο Στάικος Βεργέτης στον Αστέρα, όμως, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Μπαράλες, αλλά και τους Κουρμπέλη, Γκοϊάν, Αλόκο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις