Φαβορί για την 5η θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα, 1-1 με Ατρόμητο

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 19:10
UPD:19:47
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με βαθμό από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 και είναι πια φαβορί για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης και κατ΄ επέκταση για το «εισιτήριο» που οδηγεί στα πλέι οφ, τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου. Αντίθετα, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έχασε έδαφος στη διεκδίκηση του ίδιου στόχου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν βάζοντας πολύ πίεση στους αντιπάλους τους και στο 7΄ ο Ναπολεόνι πλάσαρε χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά τον Βελλίδη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε το σουτ του Ίλιτς, στην πρώτη επιθετική απόπειρα των φιλοξενούμενων, που με την πάροδο του χρόνου ανέβασαν την απόδοσή τους.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έφτασαν τελικά στο 0-1 στο 13΄, όταν ο Τσουκαλάς βρήκε τον Τσάβες στην περιοχή και ο Αργεντινός επιθετικός πλάσαρε εύστοχα. Στο 23΄ ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 32΄ ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου απέκρουσε με τα πόδια την μπάλα σε σουτ του Τσάβες.

Πιο επιθετικοί στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, έχασαν ευκαιρίες με τους Ούμπιδες (57΄) και Κατσουράνη (61΄) να μην τα καταφέρνουν απέναντι στον Βελλίδη και τελικά το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται αργά, όταν στο 84΄ ο κεραυνός του Πίτου Γκαρσία έξω από τη μεγάλη περιοχή κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Στο επόμενο λεπτό μάλιστα ο Βελλίδης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Καράσκο, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 90΄ σούταρε άστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις