Η Μάντσεστερ Σίτι πλησίασε Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 18:09
UPD:18:12
REUTERS/Phil Noble
A- A A+

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε ανεκμετάλλευτη τη χθεσινή ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τσέλσι (0-1) στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Με καλή εμφάνιση νίκησε στο «Έτιχαντ» 2-0 τη Γουέστ Χαμ και μείωσε στον έναν βαθμό την απόσταση από τους τρίτους στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ «κόκκινους διαβόλους» και στους δύο από τη δεύτερη Άρσεναλ.

Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό, όταν ο Χεσούς Νάβας προσπάθησε από δεξιά να βρει τον επερχόμενο Σέρχιο Αγουέρο, αλλά η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Τζέιμς Κόλινς και κατέληξε στα δίχτυα του Αντριάν.

Η Γουέστ Χαμ αδυνατούσε να αντιδράσει κι έτσι στο 36΄ έγινε το 2-0 σε πανομοιότυπη φάση, όταν ο Νάβας γύρισε στον Αγουέρο κι εκείνος σκόραρε το 2-0 με το 101ο γκολ του για τους «πολίτες» του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τη Σίτι να χάνει λόγω τραυματισμού τον Νταβίντ Σίλβα, όταν ο Ισπανός διεθνής δέχθηκε αγκωνιά από τον Σέικου Κουγιάτε και έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος, πριν αντικατασταθεί από τον Σαμίρ Νασρί φορώντας μάσκα οξυγόνου!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις