Champions League: Ισόπαλο το ντέρμπι της Μαδρίτης

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 23:36
UPD:23:55
REUTERS/Juan Medina
A- A A+

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε στο «Βιθέντε Καλντερόν» ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ, για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο ομάδες να αφήνουν «ανοιχτούς λογαριασμούς» ενόψει της ρεβάνς στις 24 Απριλίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι δύο αντίπαλοι εμφανίστηκαν επιφυλακτικοί, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» δεν ήθελαν να δώσουν χώρους σε μια τόσο γρήγορη ομάδα όπως είναι αυτή του Κάρλο Αντσελότι, ενώ η «βασίλισσα» είχε νωπές τις μνήμες από τη συντριβή με 0-4 στο ίδιο γήπεδο από την ίδια ομάδα για το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στα πρώτα 45 λεπτά κι έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, με τους Γκάρεθ Μπέιλ στο 3ο, Χάμες Ροντρίγκες στο 37ο και Καρίμ Μπενζεμά στο 43ο λεπτό, με τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε να απειλούν στο ίδιο διάστημα μόνο μία φορά, στο 38΄, όταν ο Ίκερ Κασίγιας εξουδετέρωσε το σουτ του Αντουάν Γκριεζμάν.

Στο δεύτερο μέρος η αναμέτρηση έγινε αρκετά σκληρά με πολλά φάουλ εκατέρωθεν, αλλά η γροθιά του Ντάνιελ Καρβαχάλ στον Μάριο Μάντζουκιτς πέρασε ατιμώρητη, καθώς διέλαθε της προσοχής του Σέρβου διαιτητή Μίλοραντ Μάζιτς.

Η Ατλέτικο έγινε απειλητική στο τέλος, όταν ο Σιμεόνε έριξε στο παιχνίδι και τον Ντιέγκο Τόρες κι έπαιξε με δύο επιθετικούς, αλλά ο Ράφαελ Βαράν ήταν πολύ καλός απόψε κι αποσόβησε δύο επικίνδυνες φάσεις στην περιοχή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις