Champions League: Σε Παρίσι και Πόρτο τα φώτα

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 13:19
UPD:13:28
REUTERS/RAFAEL MARCHANTE

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση της Πόρτο στο «Ντραγκάο».

A- A A+

Η αυλαία των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης στο Τσάμπιονς Λιγκ πέφτει απόψε με τη διεξαγωγή των δύο συναντήσεων που απομένουν και είναι εκείνες ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα και Πόρτο-Μπάγερν. 

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας προέρχεται από τη μεγάλη πρόκριση, έκπληξη για πολλούς, απέναντι στην Τσέλσι, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή της τον τιμωρημένο αστέρα της Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σε αντίθεση με τους Καταλανούς που θα παραταχθούν με τον Λιονέλ Μέσι αλλά όχι και τον Ντάνι Άλβες.

Αντίπαλο από την Αγγλία και μάλιστα την πρωταθλήτρια της χώρας, Μάντσεστερ Σίτι, απέκλεισε και η Μπαρτσελόνα, που πάντως στη Γαλλία έχει δημιουργήσει μια μίνι αρνητική παράδοση, αφού δεν έχει νίκη στους τελευταίους τέσσερις εκτός έδρας αγώνες της με ομάδες από τη συγκεκριμένη χώρα.

Στο άλλο αποψινό παιχνίδι οι προπονητές των δύο συλλόγων, Γιούλεν Λοπετέγι και Πεπ Γκουαρντιόλα, συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα το διάστημα 1994-1997 αλλά αυτή τη φορά θα τεθούν αντιμέτωποι, και χωρίς να προπονούν ισπανικές ομάδες!

Η Πόρτο είναι το αουτσάιντερ αλλά δεν αποτελεί καθόλου εύκολο αντίπαλο για καμία ευρωπαϊκή ομάδα, ενώ οι Βαυαροί θα παραταχθούν στο «Ντραγκάο» χωρίς τρία αναντικατάστατα στελέχη τους, δηλαδή τους τραυματίες Ρόμπεν, Ριμπερί και Σβαϊνστάιγκερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις