Παναθηναϊκός: Οριστικά νοκ άουτ ο Σλότερ

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 14:48
UPD:14:50
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα δέχεται ο Παναθηναϊκός ενόψει των προημιτελικών της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ο Έι Τζέι Σλότερ θα χάσει τα δύο πρώτα ματς επί ρωσικού εδάφους. 

Ο τραυματισμός του Αμερικανού γκαρντ στην χθεσινή προπόνηση (διάστρεμμα) δεν θα του στερήσει μόνο τη συμμετοχή από το αποψινό πρώτο ματς με την «ομάδα του στρατού», αλλά και από αυτό της Πέμπτης (16/04) στο ίδιο γήπεδο.

Ο Σλότερ επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού, μετά τον τραυματισμό του σε κάποια άσκηση τακτικής (πάτησε το πόδι του Νέλσον). Το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου καλό, καθώς το διάστρεμμα που «κληρονόμησε» ήταν αρκετά βαρύ κι ως εκ τούτου αύριο το πρωί θα επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα για να ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή με στόχο να προλάβει το τρίτο ματς της σειράς την προσεχή Δευτέρα (20/04) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η απουσία του Σλότερ έρχεται να προστεθεί σε αυτές των τραυματιών Μποχωρίδη, Κόνιαρη και Διαμαντάκου, αλλά και του Λαουάλ για λόγους τακτικής. Το βάρος στις θέσεις 1-2 θα πέσει, πλέον, στους Διαμαντίδη, Παππά και Νέλσον, ενώ αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ο Μπλουμς, ίσως και ο 17χρονος Λούντζης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις