Ευρωλίγκα: Στη Μόσχα για (τουλάχιστον) μία νίκη ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015 13:32
UPD:15:34
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ξεκινούν αύριο για τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ που έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι το λογικό φαβορί της σειράς αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσει μια ομάδα με ξεχωριστή ιστορία στη διοργάνωση.

Αυτό επισήμανε μιλώντας κατά την αναχώρηση των «πράσινων» για την πρωτεύουσα της Ρωσίας ο Νίκος Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι απλώς μια καλή παρουσία αλλά η πρόκριση στο φάιναλ-4. 

«Δεν μας ενδιαφέρει αν θα πάρουμε νίκη στη Μόσχα, αν θα γυρίσουμε με 2-0 ή με 0-2 ή αν θα προκριθούμε στο πέμπτο παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στο φάιναλ-4. Αυτό είναι το βασικό. Αγωνιστικά ξέρουμε ποια είναι η ΤΣΣΚΑ και ειδικά μέσα στην έδρα της πόσο ισχυρή είναι, όμως εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν» δήλωσε ο διεθνής γκαρντ.

Από την πλευρά του, ο νεαρός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στην παρουσία του στην αποστολή. «Έχω ζήσει και πέρσι αυτή τη σειρά, οπότε τα δύο νέα παιδιά είναι αυτά που θα έχουν τις καινούριες εμπειρίες. Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει καμία ομάδα που να είναι αχτύπητη, άρα ούτε η ΤΣΣΚΑ κι αυτό σημαίνει ότι θα παλέψουμε κάθε αγώνα» υπογράμμισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις