Ευρωλίγκα: Για την υπέρβαση στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 09:56
UPD:10:01
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός των σημαντικών προβλημάτων ρίχνεται απόψε (20:00) στη μάχη των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αντιμετωπίζοντας στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ.

Απέναντι στην ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ φορ (οι Ρώσοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας) και κατ' επέκταση για την κατάκτηση του τροπαίου οι «πράσινοι» θα... ψάξουν την υπέρβαση και για να ελπίζουν θα πρέπει σε ένα από τα δύο πρώτα ματς που θα διεξαχθούν στη ρωσική πρωτεύουσα (το δεύτερο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη) να πετύχουν (τουλάχιστον) μία νίκη.

Το έργο των «πρασίνων» ήταν που ήταν δύσκολο από την ώρα που έγινε γνωστό το όνομα του αντιπάλου, γίνεται ακόμη δυσκολότερο δεδομένου τους τραυματισμού του Ει Τζέι Σλότερ στη διάρκεια της χθεσινής τελευταίας προπόνησης. Ο Αμερικανός γκαρντ γύρισε το πόδι του προς το τέλος του προγράμματος και υπέστη διάστρεμμα, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στην αποψινή πρώτη αναμέτρηση με την «ομάδα του στρατού». Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο, τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του.

Εάν δεν τα καταφέρει ο Σλότερ το πρόβλημα στην θέση 1-2 για το «τριφύλλι» γίνεται ακόμη πιο μεγάλο, καθώς θα απουσιάσει και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση κι έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Γκάνι Λαουάλ, που δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Ιβάνοβιτς.

Οι παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι»: Διαμαντίδης, Λούντζης, Παππάς, Νέλσον, Μπλουμς, Γιάνκοβιτς, Χαραλαμπόπουλος, Φώτσης, Γκιστ, Παπαγιάννης, Μπατίστα, Μαυροκεφαλίδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις