Πλησίασε στα πλέι οφ ο Ατρόμητος, 2-1 την Κέρκυρα

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 21:20
UPD:21:36
ICONPRESS/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Ο Ατρόμητος δυσκολεύτηκε αρκετά από την Κέρκυρα στο Περιστέρι αλλά νίκησε τους «Φαίακες» με 2-1, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 30ή αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασε στους 49 βαθμούς, μειώνοντας τη διαφορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα και την πέμπτη θέση, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ, στον ένα βαθμό.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, η υπεροχή των οποίων καρποφόρησε για πρώτη φορά στο 12ο λεπτό, όταν ο Ναπολεόνι κατάφερε με διπλή προσπάθεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των «Φαιάκων».

Στο 15΄ οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ με το σουτ του Ούμπιντες, που βρήκε σε πλήρη ετοιμότητα τον Κουτζαβασίλη, στο 32΄ ο Δημούτσος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά από πλεονεκτική στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Κουτζαβασίλης νίκησε στο τετ-α-τετ τον Ναπολεόνι.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το ίδιο καλά και στο δεύτερο μέρος φτάνοντας γρήγορα στο 2-0: στο 51ο λεπτό και στη σέντρα του Ούμπιντες ο Βενέτης έμεινε «καρφωμένος» στη θέση του και ο Ναπολεόνι και πάλι έγραψε με κεφαλιά το 2-0.

Από το 60΄ και ύστερα, όμως, η Κέρκυρα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 58΄ με τον Καϊκούτ, που απέναντι στον Γκορμπούνοφ πλάσαρε άουτ, αλλά στο 66΄ ο Κόντος εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του Γκορμπούνοφ και με ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε.

Στο 84΄, πάντως, ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να «σφραγίσει» τη νίκη, όταν το σουτ του Δημούτσου βρήκε σε αμυντικό της Κέρκυρας και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι, ενώ στο 86΄ ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε το σουτ του Κόντου και κράτησε τη νίκη και τους βαθμούς.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις