Σούπερ Λίγκα: Νίκη για να ελπίζει σε πλέι οφ ο Ατρόμητος

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 10:00
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Nikos Simeakis
A- A A+

Στο Περιστέρι πέφτει απόψε η αυλαία της 30ής αγωνιστικής, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται την Κέρκυρα σε ένα σημαντικό παιχνίδι, ειδικά για τη γηπεδούχο ομάδα του Περιστερίου.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων διεκδικεί την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και κατ΄ επέκταση στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, άρα για να συντηρήσει τις ελπίδες του, ειδικά μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ολυμπιακού, χρειάζεται μόνο νίκη και ανάλογη συνέχεια ως το τέλος.

Στην αποστολή ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νίκος Νιόπλιας, έχει συμπεριλάβει τους, Γκορμπούνοφ, Μπάρκα, Κιβρακίδη, Νάστο, Κοντοέ, Κούρος, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καράσκο, Γκαρσία, Μπάλλα, Δημούτσο, Παπάζογλου, Γεωργίου, Αγκουαζί, Κατσουράνη και Μαρσελίνιο.

Από την πλευρά τους οι «Φαίακες» είναι αρκετά καλά στην κατάταξη και λογικά δεν κινδυνεύουν, όμως αν μπορέσουν να πάρουν οτιδήποτε στο Περιστέρι θα το κάνουν, αφού όπως έδειξαν ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είναι ικανότατοι και εκτός έδρας.  

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λεάλ και Ντιόγκο. Την αποστολή της Κέρκυρας συνθέτουν οι, Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Κόντος, Βενέτης, Καρντόσο, Ανδρεόπουλος, Γκαζαριάν, Μαρκόβσκι, Χαβίτο, Καϊκούτ, Παρασκευαϊδης, Μανωλάς, Γεωργακόπουλος, Μακρίδης και Κρητικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις