Νίκησε (2-1) την Ξάνθη, μείωσε από Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 19:05
UPD:19:07
INTIME SPORTS/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ένας μεταμορφωμένος προς το (πολύ) καλύτερο ΠΑΟΚ, τουλάχιστον την πρώτη ώρα της συνάντησης, νίκησε εύκολα με 2-1 την Ξάνθη στην Τούμπα, για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος, μειώνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και τον Παναθηναϊκό στους δύο βαθμούς (59 – 54).

Στον αντίποδα, η ομάδα της Θράκης έχασε έδαφος στην προσπάθεια διεκδίκησης της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ, καθώς παρέμεινε στους 46 βαθμούς και θα δώσει μάχη με ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο και Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά και είχαν την κατοχή της μπάλας, την οποία μετουσίωσαν σε γκολ στο 21ο λεπτό: Κάτσε και Κωνσταντινίδης άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Αλβανός μέσος σέντραρε και ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-0 με κεφαλιά.

Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε το ίδιο επιθετικά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κυριακίδη να… πιάνει δουλειά στο 53΄ αποκρούοντας αρχικά το σουτ του Περέιρα και εν συνεχεία την προσπάθεια του Μακ, αλλά στο  επόμενο λεπτό ο Παπαδόπουλος δεν τού άφησε περιθώριο και με νέο σουτ έκανε το 2-0, με το δεύτερο γκολ του.

Η Ξάνθη από την πλευρά της άρχισε να φαίνεται στο παιχνίδι μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Στο 60΄ σουτ του Σολτάνι από το ύψος της περιοχής πέρασε  άουτ, στο 66΄ η κεφαλιά του Λουσέρο ανάγκασε τον Ιτάνζ σε ωραία απόκρουση αλλά στο 73΄ από λάθος γύρισμα του Τζαβέλλα ο Κλέιτον «κρέμασε» τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ μειώνοντας σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις