Γερμανία: Κατάσχεση στοιχείων από το σπίτι του πιλότου

Διαψεύδονται ωστόσο τα περί «σημαντικού ευρήματος»
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 12:14
UPD:12:20
REUTERS/KAI PFAFFENBACH

Η έρευνα στις κατοικίες του Αντρέας Λούμπιτς στο Ντίσελντορφ και το Μονταμπάουρ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ.

A- A A+

Διάφορα αντικείμενα και χαρτιά κατέσχεσε έπειτα από έρευνα στη μία από τις κατοικίες του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους της Germanwings, Αντρέας Λούμπιτς, η γερμανική αστυνομία, διαψεύδοντας ωστόσο τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν κυρίως στον βρετανικό Τύπο περί «σημαντικού ευρήματος».

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας του διαμερίσματος του συγκυβερνήτη, κατασχέσαμε στοιχεία. Πρόκειται για διάφορα αντικείμενα και χαρτιά. Θα δούμε αν τα στοιχεία αυτά θα αποδώσουν τελικά αποδείξεις. Θα τα μελετήσουμε όλα αυτά», διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντίσελντορφ, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση εκ μέρους των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, που επικαλέσθηκαν εκπρόσωπο της αστυνομίας της πόλης για να αναφέρουν ότι ανακαλύφθηκαν αποδεικτικά στοιχεία.

Η έρευνα στις κατοικίες του Αντρέας Λούμπιτς στο Ντίσελντορφ και το Μονταμπάουρ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ. Ένας άνθρωπος με το πρόσωπο καλυμμένο με παλτό βγήκε από το ένα διαμέρισμα μαζί με τους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

EURONEWS

Ενας υπολογιστής, δύο μεγάλες γεμάτες σακούλες και μία κούτα αφαιρέθηκαν από το ένα διαμέρισμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή