Συντριβή αεροπλάνου στη Γαλλία

STREAM
Ενεργό:387ημέρες| Ενημερώσεις:122
 
 
Συνεχής κάλυψη
14/04/2016 - 09:47VIDEO

Μήνυση εναντίον σχολής πιλότων της Lufthansa κατέθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων στην αεροπορική τραγωδία της Germanwings. Στο κέντρο εκπαίδευσης πιλότων στην Αριζόνα των ΗΠΑ είχε φοιτήσει ο συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης Αντρέας Λούμπιτζ. Οι υπεύθυνοι της σχολής κατηγορούνται ότι αγνόησαν το ιατρικό πιστοποιητικό του Λούμπιτζ, το οποίο αποδείκνυε τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει.

euronews
24/03/2016 - 09:46VIDEO

Ένα χρόνο μετά τη συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings στις Γαλλικές Άλπεις, εκατοντάδες συγγενείς των θυμάτων θα δώσουν το παρών σε μια τελετή μνήμης στο χωριό Λε Βερνέ, κοντά στον τόπο της τραγωδίας. Οι περισσότεροι επιβάτες της πτήσης ήταν Γερμανοί και Ισπανοί. Στη Βαρκελώνη, έγιναν τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τα θύματα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ Πρατ.

euronews
22/07/2015 - 09:58VIDEO

Οι γονείς των μαθητών που σκοτώθηκαν στη μοιραία πτήση της Germanwings έστειλαν επιστολή στη Luftahansa απαιτώντας από την εταιρεία να ζητήσει συγγνώμη. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δεν έδωσε το «παρών» στις κηδείες των μαθητών, παρόλο που οι γονείς τους το ήθελαν. Οι συγγενείς των επιβαινόντων αντιδρούν και στις χαμηλές αποζημιώσεις που δίνει η εταιρεία.

euronews
12/06/2015 - 09:33VIDEO

Οι οικογένειες των θυμάτων της μοιραίας πτήσης της Germanwings συναντήθηκαν με τους Γάλλους ερευνητές. Ο εισαγγελέας της Μασσαλίας ανέφερε πως θα εξεταστεί το ενδεχόμενο απαγγελίας κατηγοριών για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Οι έρευνες των αρχών στρέφονται σε κάποιους γιατρούς που είχαν εξετάσει τον συγκυβερνήτη και διαπίστωσαν πως αντιμετώπιζε πρόβλημα. Οι διαγνώσεις του όμως έμειναν απόρρητες.

euronews
11/06/2015 - 09:28VIDEO

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη γερμανική πόλη Χάλτερν, όπου έφτασαν οι σοροί των μαθητών και των εκπαιδευτικών που σκοτώθηκαν στην αεροπορική τραγωδία της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις. Οι λευκές νεκροφόρες πέρασαν έξω από το σχολείο όπου φοιτούσαν οι μαθητές. Κάτοικοι της πόλης πλαισίωσαν την πομπή κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα. 

euronews
10/06/2015 - 16:52ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη Γερμανία έφτασαν οι σοροί 44 εκ των 150 θυμάτων της συντριβής του αεροσκάφους της Germanwings. Στην πομπή περιλαμβάνονται οι σοροί των 16 Γερμανών μαθητών που έχασαν τη ζωή τους στις Γαλλικές Άλπεις και αυτή θα περάσει αργότερα έξω από το σχολείο τους στο Χάλτερν. Πρόκειται για τις πρώτες σορούς που επιστρέφουν στη χώρα καταγωγής των θυμάτων, μετά από μεγάλη καθυστέρηση λόγω λαθών στα πιστοποιητικά θανάτου.

REUTERS
Φόρτωση...