Ισόπαλο 0-0 το ντέρμπι ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 16:52
UPD:17:18
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής στην πρωτεύουσα της Ηπείρου στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική, αλλά δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στο γκολ με αποτέλεσμα το ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας να λήξει ισόπαλο 0-0.

Ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά δεν εξυπηρετεί καμία από τις δύο ομάδες, αφού οι γηπεδούχοι παρέμειναν πίσω από τους πέμπτους στην κατάταξη Αγρινιώτες (43 - 41 οι βαθμοί), ενώ οι φιλοξενούμενοι είδαν τη διαφορά από τον τέταρτο Αστέρα Τρίπολης να παραμένει στους πέντε βαθμούς.

Στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα μόνο μία ομάδα υπήρχε στους «Ζωσιμάδες», κι αυτή ήταν ο Παναιτωλικός που κυριάρχησε απόλυτα και έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Στο 7΄ ο Μορένο βγήκε απέναντι στον Βελλίδη και έκανε την προβολή από κοντά για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Έλληνας τερματοφύλακας, στο 10΄ το μακρινό σουτ του Μαρτίνες έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στο 16΄ ήταν και πάλι ο Μορένο που αστόχησε απέναντι στην εστία του ΠΑΣ.

Σταδιακά η ομάδα της Ηπείρου συνήλθε από το «σοκ» της πίεσης που είχε δεχθεί και στο 27΄ ο Μπρακάλι μπλόκαρε το σουτ του Τσάβες, ενώ στο 33΄ ο Βελλίδης έπεσε στη γωνία του για να εξουδετερώσει την προσπάθεια του Φωτάκη και στο 36΄ έκανε το ίδιο, σε σουτ του Μαρτίνες, για να χάσουν μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι στο 37΄,  όταν το πλασέ του Ίλιτς έφυγε μόλις άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε επίσης καλό ρυθμό και την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, αλλά όχι πολλές ευκαιρίες. Στο 68΄ το σουτ του Τσάβες από καλή θέση κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 70΄ ο Κοροβέσης ήταν σε πλεονεκτική θέση δεν βρήκε καλά την μπάλα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, που είχε βελτιώσει πολύ την απόδοσή του.

Στο 86΄ ο Κοροβέσης μαρκαρίστηκε δυνατά υπέρ το δέον στην αντίπαλη περιοχή αλλά είδε κίτρινη κάρτα για θέατρο, σε μια φάση που κάλλιστα θα μπορούσε να καταλογιστεί πέναλτι, ενώ οι καλές στιγμές του παιχνιδιού ολοκληρώθηκαν στο 88΄, όταν το σουτ του Σκαραμοτσίνο αποκρούστηκε από τον Βελλίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις