Ανεβαίνει διαρκώς ο Ατρόμητος, 2-0 τον Πανθρακικό

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 19:05
UPD:19:09
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μετά την παρέλευση του αρχικού δεκάλεπτου ο Ατρόμητος κυριάρχησε, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και ανάγκασε τους φιλοξενούμενους σε αμυντικό ρόλο.

A- A A+

Την τρίτη νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες σημείωσε ο Ατρόμητος, που επιβλήθηκε στο Περιστέρι του Πανθρακικού με 2-0 για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφτασε στους 40 βαθμούς, όσους δηλαδή και οι ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη που έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων, στη βαθμολογία της οποίας υπολογίζονται οι τρεις πόντοι από τον ΟΦΗ που δεν είχε οριστεί, απέχει πια δύο βαθμούς από τον πέμπτο Παναιτωλικό, που παίζει αύριο στα Γιάννενα, ενώ το συγκρότημα της Θράκης παρέμεινε στους 28 και απέχει μόλις τρεις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά την παρέλευση του αρχικού δεκάλεπτου ο Ατρόμητος κυριάρχησε, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και ανάγκασε τους φιλοξενούμενους σε αμυντικό ρόλο, χάνοντας ευκαιρίες με τους Νάστο στο 15ο (καθυστέρησε να σουτάρει) και Ναπολεόνι στο 19ο λεπτό (ο Αθανασιάδης απέκρουσε το σουτ του Ιταλού) και ανοίγοντας τελικά το σκορ στο 21΄.

Στο σημείο εκείνο ο Μαρσελίνιο ελίχθηκε από δεξιά έξω από την περιοχή του Πανθρακικού, συνέκλινε και με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του ματαίως εκτιναχθέντα Αθανασιάδη, με τον Βραζιλιάνο να σημειώνει ένα από τα ωραιότερα φετινά γκολ του πρωταθλήματος, το τρίτο του στη Σούπερ Λίγκα και πρώτο εντός έδρας.

Η αντίδραση του Πανθρακικού ήταν ένα επικίνδυνο σουτ του Ντιγκινί στο 32΄, με την μπάλα να αναπηδά στο έδαφος και να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Γκορμπούνοφ, για να γίνει το 2-0 από τον Ούμπιντες στο 44΄: οι γηπεδούχοι έκλεψαν στη μεσαία γραμμή και ο Ναπολεόνι βρήκε τον συμπαίκτη του, ο οποίος τελείωσε σωστά τη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θράκες ισορρόπησαν το παιχνίδι και σε αρκετές περιπτώσεις δυσκόλεψαν αρκετά τον Ατρόμητο, όπως στο 63΄, όταν στη σέντρα του Μπαϊκαρά οι Ροζέριο και Ιγκόρ απέτυχαν να βρουν την μπάλα προ της εστίας.

Στο 70΄ ο Ιγκόρ ταλαιπώρησε την άμυνα αλλά αστόχησε ελάχιστα στο σουτ που επιχείρησε και στο 72΄ το απευθείας φάουλ του Ποτουρίδη απέκρουσε δύσκολα ο Γκορμπούνοφ, αλλά το γκολ που θα ξανάβαζε τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι δεν ήρθε, αν και σημειώθηκε.

Στο 78ο λεπτό ο Κάσες σούταρε, ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε αλλά η μπάλα δεν έφυγε μακριά και ο Ιγκόρ την έστειλε στα δίχτυα από κανονική θέση, μόνο που ο βοηθός είχε διαφορετική άποψη και το γκολ ακυρώθηκε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις