Ισόπαλοι (0-0) στην Τούμπα ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 21:19
UPD:21:23
INTIME SPORTS/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ο αγώνας δεν είχε πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές, παρά τη διάθεση που επέδειξαν οι αντίπαλοι αλλά και τον καλό ρυθμό που κατά διαστήματα απόκτησε το παιχνίδι.

A- A A+

Χωρίς νικητή και δίχως γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, που διεξήχθη στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο «Δικέφαλος» προστάτεψε την τρίτη θέση που κατέχει καθώς διατήρησε τη διαφορά από τους Αρκάδες, που έπονται στην κατάταξη, στους τρεις βαθμούς (51 – 48), αλλά είδε την απόσταση από τον Παναθηναϊκό να μεγαλώνει, μετά τη νίκη των «πράσινων» επί του Εργοτέλη νωρίτερα σήμερα.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές, παρά τη διάθεση που επέδειξαν οι αντίπαλοι αλλά και τον καλό ρυθμό που κατά διαστήματα απόκτησε το παιχνίδι.

Για τους γηπεδούχους πιο δραστήριος και «ορεξάτος» παίκτης ήταν ο Μακ, η επέλαση του οποίου στο 11΄ ανακόπηκε από τον Ζησόπουλο την τελευταία στιγμή, ενώ το σουτ που επιχείρησε ο Σλοβάκος στο 16΄ κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 18΄ ο Ιτάνζ επενέβη στο σουτ του Μάσα, για να κλείσουν οι καλές στιγμές στο πρώτο μισό του αγώνα με ένα καλό, μακρινό βολέ του Ρατς στο 30ό λεπτό, που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ στο 48΄, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε το σουτ του Μακ που είχε βρεθεί απέναντί του από πάσα του Αθανασιάδη, ενώ στο 50΄ ήταν και πάλι ο Θεοδωρόπουλος που εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Περέιρα.

Όλως περιέργως το παιχνίδι «ζωήρεψε» ενώ βάδιζε προς την ολοκλήρωσή του. Έτσι στο 74΄ ο Θεοδωρόπουλος χρειάστηκε να επέμβει αποτελεσματικά στο σουτ του Κάτσε, στο 76΄ ο Ρικάρντο Κόστα αστόχησε στην κεφαλιά που επιχείρησε, ενώ στο 78΄ και το 81΄ δύο σουτ εκτός περιοχής από τον Λούι «καρδιοχτύπησαν» τον Ιτάνζ, αλλά ήταν άστοχα.

Στο 79ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κάτσε, ο οποίος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Μάσα, αλλά ο χρόνος είχε λιγοστέψει για να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις