Τέλος ο Χριστόπουλος από τον Πλατανιά

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 12:50
UPD:13:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Την απομάκρυνση του Γιάννη Χριστόπουλου (φωτ. αρχείου) από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ομάδας.

A- A A+

Η εντός έδρας του Πλατανιά από τον Λεβαδειακό (1-3) την περασμένη Δευτέρα αποτέλεσε και τον τελευταίο αγώνα του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο της ομάδας των Χανίων.

Την απομάκρυνση του Έλληνα προπονητή από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ομάδας, Μανώλης Μαθιουλάκης, στη σημερινή προπόνηση.

Το διοικητικό συμβούλιο θεώρησε υπεύθυνο τον Χριστόπουλο για την κακή πορεία στη Σούπερ Λίγκα και τον απέπεμψε κάνοντας αποδεκτή την παραίτηση που ο ίδιος είχε υποβάλει μετά την αναμέτρηση. Η απόφαση ελήφθη στο χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ και κοινοποιήθηκε στον Έλληνα προπονητή σήμερα.

Η πρώτη κρούση για το διάδοχό του έγινε προς τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος όμως αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να εξετάζονται οι υπόλοιπες διαθέσιμες επιλογές.

Η ανακοίνωση:

««Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι αμέσως μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της περασμένης Δευτέρας με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Χριστόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Π.Α.Ε., Μανώλη Μαθιουλάκη.

Η παραίτηση του κ. Χριστόπουλου έγινε αποδεκτή, χθες το βράδυ, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων ευχαριστεί τον Γιάννη Χριστόπουλο για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται προσωπική ευτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις