Champions League: Γιουβέντους - Ντόρτμουντ 2-1

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 23:37
UPD:23:44
REUTERS/GIORGIO PEROTTINO

Στιγμιότυπο από τον αγώνα.

A- A A+

Στη Βεστφαλία θα κριθεί ποια από τις Μπορούσια Ντόρτμουντ και Γιουβέντους θα προκριθεί στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την ισχνή νίκη της «βέκια σινιόρα» στο Τορίνο με 2-1.

Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Τέβες ύστερα από ασθενή απόκρουση του Βαϊντενφέλερ, με τον Αργεντινό επιθετικό να φαίνεται πάντως εκτεθειμένος. Οι Γερμανοί απάντησαν στο 17΄ με τον Ρόις, ύστερα από σφάλμα του Κιελίνι που γλίστρησε και έχασε την μπάλα.

Η Ντόρτμουντ πλήρωσε την αμυντική αδυναμία της δεχόμενη δεύτερο γκολ, που σημειώθηκε στο 43ο λεπτό από τον Μοράτα, ύστερα από γύρισμα του Πογκμπά, κι ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε μετατεθεί από το 32΄ στο δεξί άκρο της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Πίστσεκ.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός αντικαταστάθηκε στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου από τον Κιρχ, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο οι ομάδες δεν ρίσκαραν να επιτεθούν αρκούμενες σε κάποια μακρινά και κατά βάση άστοχα σουτ, με αποτέλεσμα το σκορ να μείνει ως είχε και, πλέον, τα πάντα να κριθούν στον επαναληπτικό της 18ης Μαρτίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις