Επίθεση Διαμαντοπούλου σε Πολύδωρα

Επίθεση κατά γραφείων του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη
Τρίτη, 02 Μαρτίου 2004 14:49
UPD:14:56
A- A A+

Επίθεση κατά των γραφείων του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, Μπαράν Μπουρχάντ, και προπηλακισμό της οικογένειάς του από ακροδεξιά στοιχεία κατήγγειλε εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου.

Όπως είπε η κ. Διαμαντοπούλου, ήδη συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών, ενώ θέμα χρόνου είναι και η σύλληψη των υπολοίπων.

Καταγγέλλουμε -τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου- κάθε πράξη βίας και προσπάθεια νόθευσης του εκλογικού κλίματος, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος ή εθνικότητας.

Εξ άλλου, η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμεία κριτική προσωπικά στον τομεάρχη Δημόσιας Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή -όπως είπε η κ. Διαμαντοπούλου- απείλησε με «εξαφάνιση» δέκα χιλιάδες ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ την επομένη των εκλογών. «Η δήλωση αυτή -ανέφερε η κ. Διαμαντοπούλου- έρχεται ως συνέχεια των δηλώσεων της κυρίας Φραγκούλη για διορισμό των "δικών τους παιδιών"».

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία, η οποία εξακολουθεί να παρουσιάζεται ως κεντρώo και μετριοπαθές κόμμα και την ίδια ώρα ο αρχηγός του σφυρίζει αδιάφορα όταν γίνονται τέτοιες δηλώσεις από τα στελέχη του κόμματός του, τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή