Πολιτική
Τρίτη, 02 Μαρτίου 2004 14:49

Επίθεση Διαμαντοπούλου σε Πολύδωρα

Επίθεση κατά των γραφείων του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, Μπαράν Μπουρχάντ, και προπηλακισμό της οικογένειάς του από ακροδεξιά στοιχεία κατήγγειλε εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου.

Όπως είπε η κ. Διαμαντοπούλου, ήδη συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών, ενώ θέμα χρόνου είναι και η σύλληψη των υπολοίπων.

Καταγγέλλουμε -τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου- κάθε πράξη βίας και προσπάθεια νόθευσης του εκλογικού κλίματος, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος ή εθνικότητας.

Εξ άλλου, η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμεία κριτική προσωπικά στον τομεάρχη Δημόσιας Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή -όπως είπε η κ. Διαμαντοπούλου- απείλησε με «εξαφάνιση» δέκα χιλιάδες ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ την επομένη των εκλογών. «Η δήλωση αυτή -ανέφερε η κ. Διαμαντοπούλου- έρχεται ως συνέχεια των δηλώσεων της κυρίας Φραγκούλη για διορισμό των "δικών τους παιδιών"».

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία, η οποία εξακολουθεί να παρουσιάζεται ως κεντρώo και μετριοπαθές κόμμα και την ίδια ώρα ο αρχηγός του σφυρίζει αδιάφορα όταν γίνονται τέτοιες δηλώσεις από τα στελέχη του κόμματός του, τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου.