Γερμανία: Σώθηκε η Ντόρτμουντ

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 18:29
UPD:18:34
REUTERS/RALPH ORLOWSKI
A- A A+

Την παραμονή της στη μπουντεσλίγκα εξασφάλισε, ουσιαστικά, η Ντόρτμουντ μετά τη σημερινή της νίκη με 3-0 επί της Σάλκε, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Μπορεί στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου η Μπορούσια να ήταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο, με πορεία... πρωταθλητισμού μετά την χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος, κατάφερε να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις και χωρίς άγχος στη συνέχεια να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Στο σημερινό παιχνίδι στη Βεστφαλία, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «καθάρισε» τους «βασιλικούς μπλε» μέσα σε 13 λεπτά (76΄-88΄) με τα γκολ των Ομπαμεγιάνγκ, Μχιταριάν και Ρόις.

Σε... τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει η Λεβερκούζεν, η οποία τρία 24ωρα μετά τη νίκη της επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ (1-0) επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Φράιμπουργκ (33΄ Ρόλφες) και πλησίασε στον ένα βαθμό της Γκλάντμπαχ, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση.

Με γκολ του Καλού στο 88΄ η Χέρτα «λύγισε» την αντίσταση της Αουγκσμπουργκ στο Βερολίνο και κατάφερε, έστω και οριακά να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όνειρα ακόμη και για Τσάμπιονς Λιγκ κάνει η Χοφενχάιμ, μετά το σημερινό 2-0 επί της Μάιντς, ενώ Ανόβερο και Στουτγκάρδη έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στην τελευταία θέση του πίνακα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις