Γερμανία: «Σαρώνει» στο πέρασμά της η Μπάγερν

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 19:17
UPD:23:33
REUTERS/INA FASSBENDER
A- A A+

Μέσα σε μία εβδομάδα ο… τυφώνας Μπάγερν ξαναχτύπησε στην Μπουντεσλίγκα. Μετά το 8-0 επί του Αμβούργου, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα «σάρωσε» και την Πάντερμπορν εκτός έδρας με 6-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι «παραδόθηκαν» χωρίς όρους μετά την αποβολή του Χάρτερς στο 62΄ και στη συνέχεια μέσα σε 23 λεπτά δέχτηκαν 4 γκολ από τους Βαυαρούς.

Από δύο τέρματα πέτυχαν οι Λεβαντόφσκι και Ρόμπεν (το ένα με πέναλτι), ενώ σκόραραν και οι Ριμπερί, Βάισερ.

Από τα υπόλοιπα 4 ματς του σημερινού «κυρίως μενού», τα τρία τελείωσαν ισόπαλα. Φράιμπουργκ-Χοφενχάιμ και Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης έμειναν στο 1-1, με τη Βέρντερ να ισοφαρίσει στο 90΄ με τον Πρέντλ το γκολ του Μέιερ στο 62’.

Με βασικό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, η Μπάγερ Λεβερκούζεν απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία επί της Αουγκσμπουργκ (2-2). Οι «ασπιρίνες», μάλιστα, κρατούσαν το «τρίποντο» μέχρι το 90ο λεπτό, αλλά ο Χιτς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 90΄ και χάρισε στους γηπεδούχους το βαθμό της ισοπαλίας.

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Μάιντς στην έδρα της με 3-1 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης που προηγήθηκε με τον Αϊγκνερ. Μέσα σε 12 λεπτά, όμως, οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω με τα τέρματα των Κλέμενς, Γκέις και Μαλί. 

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, Κολονία και Ανόβερο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της πρώτης, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 5΄ με τον Χοσέλου και τα «κριάρια» να απαντούν στο 17΄ με τον Ουγιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις