Σούπερ Λίγκα: Φινάλε της 25ης αγωνιστικής στο Ηράκλειο

Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 12:49
UPD:15:52
ICON PRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στιγμιότυπο από παλαιότερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

A- A A+

Στην Κρήτη πέφτει απόψε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, που δημιούργησε νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Στις 19:30 θα ξεκινήσει η συνάντηση Εργοτέλης-Ατρόμητος, με τις ομάδες να αναζητούν βαθμούς για να εκπληρώσουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους: οι γηπεδούχοι για να παραμείνουν στην κατηγορία, οι φιλοξενούμενοι για να προλάβουν την είσοδο στην πρώτη πεντάδα.

Ο σύλλογος του Ηρακλείου προέρχεται από την ισοπαλία (2-2) με τον Πανιώνιο, η ομάδα των δυτικών προαστίων από το εμφατικό 4-0 επί του ΠΑΟΚ, στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο της.

Την αποστολή του Εργοτέλη συγκροτούν οι, Σαράνοφ, Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Ρέντζας, Τζανακάκης, Πίτσος, Λουβιόν, Γκορκς, Φίντελεφ, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Μπόε – Καν, Μπρούνο, Ολαϊτάν, Χουλά, Γιουσούφ, Τζίλας, Σολάρι και Καλέ.

Αντίστοιχα, στην αποστολή των «κυανόλευκων» συμπεριλήφθηκαν οι, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Μαρσελίνιο, Αγκουαζί, Καράσκο, Κοντοές, Ναπολεόνι και Ούμπιδες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις