Νικηφόρο πέρασμα (3-1) του ΠΑΟΚ από τη Βέροια

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 21:21
UPD:21:22
INTIME SPORTS/MOTIONTEAM

Σε ένα ρεσιτάλ παραγωγικότητας και ποδοσφαιρικού ρεαλισμού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, τελειώνοντας το παιχνίδι από νωρίς και ησυχάζοντας για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

A- A A+

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, που ξεπέρασε το «σοκ» (0-4) του Περιστερίου απέναντι στον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική και με καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, επιβλήθηκε της Βέροιας με 3-1 στην πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Σε ένα ρεσιτάλ παραγωγικότητας και ποδοσφαιρικού ρεαλισμού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, τελειώνοντας το παιχνίδι από νωρίς και ησυχάζοντας για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Το 0-1 ήρθε στο 10ο λεπτό από τη σέντρα του Σκόνδρα και την προβολή του Περέιρα (10ο φετινό γκολ του Αργεντινού), το 0-2 στο 28΄ από κεφαλιά του Βίτορ σε κόρνερ του Περέιρα και το 0-3 στο 42΄ από τον Νομπόα με σουτ στην κίνηση, πάλι από γύρισμα του Σκόνδρα.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι, που αιφνιδιάστηκαν από την εξέλιξη του αγώνα, είχαν ένα καλά εκτελεσμένο φάουλ του Νέτο στο 14΄ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ιτάνζ και μια καλή πλην άστοχη προσπάθεια του Βεργώνη στο 34΄.

Οι ομάδες συνέχισαν επιθετικά και στο δεύτερο ημίχρονο, προσφέροντας ωραίο θέαμα στους φίλους τους. Στο 53΄ ο Ναζλίδης έχασε την ευκαιρία της… χρονιάς, όταν σε άδεια εστία κι ενώ βρισκόταν ένα μέτρο από τη γραμμή έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Στο 61΄ όμως ο Ντουμίτρου ήταν πιο εύστοχος και με ωραίο τεχνικό δεξί σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το πέμπτο φετινό τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα μειώνοντας σε 1-3.

Στο 77΄ μάλιστα η Βέροια έφτασε μια «ανάσα» από ένα δεύτερο γκολ αλλά ο Γεωργιάδης αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Κάμπορα προτίμησε το συρτό διαγώνιο και μόλις άστοχο σουτ, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντουμίτρου «σημάδεψε» την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις