Σούπερ Λίγκα: Στη Βέροια δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 10:00
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Το ντέρμπι κορυφής που θα διεξαθχεί την Κυριακή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό δεσπόζει στο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, η αυλαία της οποίας ανοίγει σήμερα με τρία παιχνίδια.

Στο πρώτο εξ αυτών ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί στην Κομοτηνή τον Παναιτωλικό, τον οποίο απειλεί με βαθμολογική απώλεια παρότι η ομάδα του Αγρινίου είναι το φαβορί λόγω της εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Το συγκρότημα του Μάνουελ Ρόκα επιδιώκει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, ειδικά στις εντός έδρας αναμετρήσεις, καθώς απέχει μόλις πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός έχει ανέλθει στην τέταρτη θέση και θέλει να παραμείνει τουλάχιστον εκεί ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου ενόψει των πλέι οφ.

Στη συνέχεια ακολουθεί η συνάντηση της Λέσβου ανάμεσα στην Καλλονή και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι φαίνονται σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, διεκδικούν είσοδο στην πρώτη πεντάδα αλλά απέναντι στους μαχητικούς γηπεδούχους θα πρέπει να κοπιάσουν αρκετά.

Στη Βέροια, τέλος, η «βασίλισσα του βορρά» θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ που παραπαίει και προέρχεται από το βαρύ 0-4 στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο.

Η μάχη του τίτλου έχει ουσιαστικά χαθεί για τον «Δικέφαλο», καθώς απέχει πια 11 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα πρέπει να προσέξει για να διατηρήσει την τρίτη θέση.  

Το πρόγραμμα του Σαββάτου: 

  • 15:00 Πανθρακικός-Παναιτωλικός
  • 17:15 Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα    
  • 19:30 Βέροια-ΠΑΟΚ            

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις