«Λευκή» ισοπαλία για Πανθρακικό και Παναιτωλικό

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 16:53
UPD:16:56
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Μέτριο έως κακό σε ολόκληρη τη διάρκειά του κύλησε το παιχνίδι, που διεξήχθη σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο.

A- A A+

Χωρίς νικητή αλλά και δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με τους Πανθρακικό και Παναιτωλικό να μένουν στο 0-0 στην Κομοτηνή.

Μέτριο έως κακό σε ολόκληρη τη διάρκειά του κύλησε το παιχνίδι, που διεξήχθη σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο. Οι αντίπαλοι ήταν επιφυλακτικοί και δεν θέλησαν να αναπτύξουν έντονη επιθετικότητα φροντίζοντας πρωτίστως την ανασταλτική λειτουργία τους, με αποτέλεσμα οι καλές φάσεις να είναι ελάχιστες και να περιορίζονται σε εκτελέσεις από στημένες μπάλες.

Ένα αξιόλογο σουτ του Ρουσκουγέδα έφυγε άουτ στο 14ο λεπτό, ενώ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του ίδιου στο 27΄ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη, για να «απαντήσει» στο 34ο λεπτό από την απέναντι πλευρά ο Μεχία, το φάουλ του οποίου έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ κι αυτό ήταν όλο κι όλο το πρώτο ημίχρονο!

Απαράλλαχτο το αγωνιστικό μοτίβο και στην επανάληψη, καθώς με τους ποδοσφαιριστές να αδυνατούν κάνουν αξιόλογο συνδυασμό λόγω του «φαγωμένου» χλοοτάπητα οι όποιες υποψίες ευκαιρίας δημιουργούνταν από κάποια μακρινά σουτ, όπως εκείνο του Κάσες που απέκρουσε ο Ράφαελ στο 60΄ κι ένα άλλο, ελάχιστα άστοχο, από τον Κουτρομάνο στο 63΄.

Ακόμη κι έτσι όμως οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη, αλλά τη σπατάλησε ο Ίγκορ. Στο 82ο λεπτό ο Βραζιλιάνος επιθετικός κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Μαλεζά, την εκτέλεσή του ανέλαβε ο ίδιος αλλά ο εξαιρετικός Ράφαελ έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του και κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις