Κ.Φορτούνης: Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 18:54
UPD:18:55
olympiacos.org

Ο Κώστας Φορτούνης ξεκαθάρισε ότι στόχος του Ολυμπιακού στο μεθαυριανό ντέρμπι είναι μόνο η νίκη, η οποία σε μεγάλο βαθμό θα ισοδυναμεί με την κατάκτηση του τίτλου.

A- A A+

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η ήττα, σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση, από τη Ντνίπρο ανήκει στο παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους» που έχουν στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλό τους.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, ο Κώστας Φορτούνης ξεκαθάρισε ότι στόχος του Ολυμπιακού στο μεθαυριανό ντέρμπι είναι μόνο η νίκη, η οποία σε μεγάλο βαθμό θα ισοδυναμεί με την κατάκτηση του τίτλου.

«Είμαστε έξι βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό κι έχουμε το αβαντάζ. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά εμείς κοιτάζουμε μόνο πως θα νικήσουμε. Ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και θεωρώ πως αν πετύχουμε το στόχο αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα είμαστε πρωταθλητές».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο Ολυμπιακός «βολεύεται» με την ισοπαλία, ο νεαρός μέσος απάντησε: «Η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί μας, όμως, θέλουν τη νίκη σε τέτοια ματς κι έτσι έχουμε συνηθίσει κι εμείς. Πάμε στο ντέρμπι για να πάρουμε τη νίκη».

Αφού παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι σαφώς πιο βελτιωμένος από την ομάδα του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, στάθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν το ντέρμπι:

«Σε ένα ντέρμπι πρέπει να έχεις το πάθος και να πας πάντα δυνατά στην μπάλα. Πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου δίδονται. Εμείς θα δώσουμε δύο ματς μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς προηγήθηκε αυτό στην Ουκρανία, αλλά θα είμαστε πανέτοιμοι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις