Μάρκεβιτς: Το 2-0 δεν μάς εγγυάται την πρόκριση

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 23:34
UPD:23:38
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Η ομάδα του νίκησε και μάλιστα με «καθαρό» σκορ (2-0) αποκτώντας σαφές πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερου αγώνα, οπότε ο τεχνικός της Ντνίπρο Ιβάν Μάρκεβιτς δεν είχε κανένα λόγο για να μην είναι ικανοποιημένος από τη βραδιά στο «Ολιμπίσκι».

Παρόλα ταύτα ο Ουκρανός προπονητής εμφανίστηκε συγκρατημένος ενόψει της ρεβάνς στον Πειραιά, καθώς γνωρίζει ότι χρειάζεται ακόμη προσπάθεια από τους παίκτες του.

«Στο ποδόσφαιρο κανένας δεν σού εγγυάται τίποτα. Έτσι και σε εμάς το 2-0 δεν εγγυάται την πρόκριση. Έχουμε ένα προβάδισμα αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα το υπερασπιστούμε. Έχοντας ήδη αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ξέρω την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδό του και τί θα συναντήσουμε στη ρεβάνς. Στην έδρα του ο Ολυμπιακός παίζει πολύ επιθετικά» δήλωσε ο Μάρκεβιτς.

Για την απόδοση της Ντνίπρο σχολίασε ότι «ήταν το πρώτο παιχνίδι μας μετά τη διακοπή (του πρωταθλήματος) και αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα, που έχει ρυθμό, όπως ο Ολυμπιακός. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Δεν είμαι, πάντως, ικανοποιημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού μας και πρέπει να δουλέψουμε. Πιστεύω ότι ως τη ρεβάνς θα είμαστε έτοιμοι».

Όπως υπογράμμισε ο Μάρκεβιτς «πίστεψα στη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο. Τα δύο γρήγορα γκολ μάς βοήθησαν. Περιμέναμε πως ο Ολυμπιακός στο τέλος του αγώνα θα βγει μπροστά για να σκοράρει, αλλά αυτό μας έδινε τη δυνατότητα να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Κάποιες αντεπιθέσεις έγιναν με καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα».

Όπως ήταν φυσικό, ο τεχνικός της Ντνίπρο ρωτήθηκε για το γκολ του Μήτρογλου που ακυρώθηκε, ελάχιστα πριν τη λήξη του αγώνα. «Ευτυχώς το γκολ του Μήτρογλου ακυρώθηκε, αλλά κι εμείς φταίμε που επιτρέψαμε να γίνει μια τέτοια φάση στην περιοχή μας» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις