Β. Περέιρα: Είμαστε απογοητευμένοι με τον εαυτό μας

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 23:05
UPD:23:09
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

«Είναι φυσιολογικό ύστερα από ένα τέτοιο παιχνίδι να είμαστε απογοητευμένοι με τον εαυτό μας. Θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλύτερα αλλά έχουμε παράπονα από τη διαιτησία» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

A- A A+

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα (0-2), την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και τις διαιτητικές αποφάσεις εμφανίστηκε ο Βίτορ Περέιρα μετά τον αγώνα με τη Ντνίπρο, υπογραμμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

«Είναι φυσιολογικό ύστερα από ένα τέτοιο παιχνίδι να είμαστε απογοητευμένοι με τον εαυτό μας. Θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλύτερα αλλά έχουμε παράπονα από τη διαιτησία» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνδρομητική τηλεόραση της NOVA.

«Ήταν πέναλτι στα τελευταία λεπτά και δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό στο γκολ του Μήτρογλου. Και εγώ και οι παίκτες χάσαμε τον έλεγχο μετά τα όσα συνέβησαν και αντιδράσαμε» εξήγησε. 

Όσο για τη συνέχεια; «Τώρα έχουμε μπροστά μας το δεύτερο παιχνίδι, όπου πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και πως μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε.

«Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε άσχημα και δεχτήκαμε δύο γκολ. Όταν καταφέραμε να οργανωθούμε, ο αντίπαλος κλείστηκε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει να είμαστε πιο ποιοτικοί και πιο επιθετικοί. Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε» πρόσθεσε ο Περέιρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις