Ντοσεβί: Δεν υπήρχε φάουλ του Μήτρογλου

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 23:19
UPD:23:20
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS

Απογοητευμένος ο Μήτρογλου στον αγώνα.

A- A A+

Στην απόφαση του Αυστριακού διαιτητή Σέργκενχοφερ να ακυρώσει το γκολ του Μήτρογλου, το οποίο χαρακτήρισαν «κανονικό», εστίασαν στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

«Δουλέψαμε πολύ σε όλο το παιχνίδι και στο τέλος μάς δόθηκε η ευκαιρία για το γκολ που ψάχναμε. Δεν νομίζω ότι υπήρχε φάουλ από τον Μήτρογλου. Έχω την αίσθηση ότι δεν υπήρχε παράβαση, και γι΄ αυτό εκνευριστήκαμε στο τέλος που δεν μέτρησε το γκολ» είπε ο Ματιέ Ντοσεβί.

«Δεν έχω ξεκάθαρη αίσθηση για τη φάση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε να πετύχουμε το σκορ που θέλουμε αλλά παράληλα θα πρέπει να διαφυλαξουμε τα μετώπισθεν και να μη δεχτούμε γκολ» πρόσθεσε ο Γάλλος επιθετικός.

Από την πλευρά του ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ σημείωσε ότι «είχαμε καλό ρυθμό και κάναμε ευκαιρίες, αλλά είχαμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Βέβαια δεν έλειψαν τα αρνητικά στοιχεία τα οποία πρέπει να διορθώσουμε, γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση».

Όσο για το ακυρωθέν τέρμα του Μήτρογλου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων; «Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι η επαφή του με τον αντίπαλο ήταν ανύπαρκτη. Δεν έχω δει το ριπλέι, αλλά αυτή είναι η αίσθηση που έχουμε. Κάναμε δύσκολο το έργο μας με το 0-2 αλλά πρέπει να πιστέψουμε στην ανατροπή. Είμαστε καλή ομάδα και θα δώσουμε ό,τι έχουμε στη ρεβάνς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις