Champions League: Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 23:36
UPD:23:40
REUTERS/INA FASSBENDER
A- A A+

Προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ απόκτησε από σήμερα κιόλας η Ρεάλ Μαδρίτης, που με το 73ο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στη διοργάνωση κι άλλο ένα του Μαρσέλο νίκησε 2-0 τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν κι έφτασε τις δέκα συνεχείς νίκες στη διοργάνωση.

Τα πρώτα 25 λεπτά πέρασαν με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να ψάχνει τα «πατήματά» της, αλλά με τη μεγάλη κλάση που τη χαρακτηρίζει η «βασίλισσα» πέτυχε το γκολ στην πρώτη ολοκληρωμένη επίθεσή της.

Στο 26ο λεπτό ο Καρβαχάλ κατόρθωσε να περάσει τη σέντρα και ο Πορτογάλος άσος πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και νίκησε τον Βέλενροϊτερ για το 0-1. Από εκεί και ύστερα ο τερματοφύλακας των «βασιλικών μπλε» άρχισε να γράφει… υπερωρίες, καθώς με την ψυχολογία υπέρ της η Ρεάλ κυριάρχησε απόλυτα.

Στο 31΄ ο γκολκίπερ της Σάλκε απέκρουσε το σουτ του Μπενζεμά, στο 35΄ «απογειώθηκε» για να πετάξει σε κόρνερ το φάουλ του Ρονάλντο, ενώ στο 40΄ δεν μπόρεσε να βρει καλά την μπάλα στο γύρισμα του Μπέιλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ισπανοί δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση για να επιτεθούν αλλά αρκέστηκαν στη διατήρηση του υπέρ τους 0-1, κυκλοφορώντας καλά την μπάλα και φροντίζοντας να κρατούν τη Σάλκε μακριά από την εστία του Κασίγιας.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν και να επιστρέψουν στο παιχνίδι στο 74ο λεπτό, όταν ο κεραυνός του Πλάτε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Ρεάλ, κι αφού η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους το «πλήρωσαν» στο 79ο λεπτό με το εκπληκτικό γκολ του Μαρσέλο.
 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις