Champions League: Σε Γκελζενκίρχεν και Βασιλεία η συνέχεια

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 12:50
UPD:12:53
REUTERS/MICHAEL DALDER
A- A A+

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το Τσάμπιονς Λιγκ, που βρίσκεται στη φάση των «16» και τους πρώτους αγώνες αυτής.

Στις 21:45 θα δοθεί η εκκίνηση στα παιχνίδια της Σάλκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και της Βασιλείας του Πάουλο Σόουζα να τίθεται αντιμέτωπη της αήττητης Πόρτο.

Στο Γκελζενκίρχεν οι «βασιλικοί μπλε» θα τεθούν αντιμέτωποι της πρωταθλήτριας Ευρώπης, που ψάχνει τα πατήματά της μετά τη συντριβή με 0-4 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» θα έχει αρκετές απουσίες (Ράμος, Μόντριτς, Ροντρίγκες, Κεντίρα, Κοεντράο), όμως ο Κάρλο Αντσελότι ελπίζει ότι η επιστροφή του Πέπε θα δυναμώσει την άμυνα της Ρεάλ.

Ταυτόχρονα, ο Ιταλός τεχνικός ελπίζει να «ξυπνήσει» ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εσχάτως έχασε την επαφή με τα δίχτυα κι αυτό κάνει δύσκολο το έργο των «μερένχες».

Απέναντί τους θα βρουν την ομάδα που πέρυσι απέκλεισαν με χαρακτηριστική ευκολία, νικώντας στο ίδιο γήπεδο με 6-1 και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 3-1, αλλά ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο είναι μετρ της άμυνας και απόψε η Ρεάλ δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο. 

Στο άλλο παιχνίδι, η Βασιλεία θα προσπαθήσει να πλήξει τους «δράκους» και να γίνει η πρώτη ομάδα που θα το κατορθώσει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι Πορτογάλοι του Χούλεν Λοπετέγκι είναι μαζί με Τσέλσι και Ρεάλ οι μοναδικές αήττητες έως τώρα στη φετινή διοργάνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις