Champions League: Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπάγερν Μονάχου 0-0

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 23:34
UPD:23:39
EPA/SERGEY DOLZHENKO
A- A A+

Στη ρεβάνς του Μονάχου θα κριθεί η πρόκριση στο ζεύγος της Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Μπάγερν, που απόψε αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο Λβιβ της Ουκρανίας, με την πρωταθλήτρια Γερμανίας να είναι πια το ακλόνητο φαβορί.

Η έλλειψη ρυθμού ήταν φανερή στο παιχνίδι των γηπεδούχων και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε, από τη στιγμή κατά την οποία οι Ουκρανοί είχαν παίξει τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος στις 5 Δεκεμβρίου!

Ως εκ τούτου για να αντισταθμίσουν τη δεδομένη ανωτερότητα της Μπάγερν πήγαν το παιχνίδι στη δύναμη και την ένταση, αφήνοντας τους Βαυαρούς να έχουν κατοχή αλλά να μην απειλούν, καθώς και οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν ήθελαν να ρισκάρουν με το (εξαιρετικό) αντίπαλο τρανζίσιον.

Έτσι οι φάσεις ήταν λιγοστές και αποτυπώθηκαν σε ένα άστοχο σουτ του Ρόμπεν στο 2΄, ένα άλλο του Μίλερ που είχε την ίδια τύχη στο 31΄ και μια επίσης άστοχη προσπάθεια του Ριμπερί στο 43΄, ενώ η Σαχτάρ είχε να επιδείξει το φάουλ του Ρακίτσκι που μάζεψε σε δύο χρόνους ο Νόιερ, στο 25ο λεπτό.

Η ένταση συνεχίστηκε και στην επανάληψη, τελικά δε εκείνος που «πλήρωσε» τα πολλά νεύρα και τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν ο Τσάμπι Αλόνσο, που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη από τον συμπατριώτη του Ουντιάνο Μαγιένκο στο 65΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις