Σούπερ Λίγκα: Φινάλε στην Ξάνθη

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 12:39
UPD:12:50
ACTION IMAGES
A- A A+

Στα Πηγάδια της Ξάνθης πέφτει απόψε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με την ακριτική ομάδα να υποδέχεται τον Πλατανιά στις 19:30.

Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι και οι επιδιώξεις των δύο συλλόγων στην προσέγγιση της συνάντησης, καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να πλησιάσουν την πέμπτη θέση στους δύο βαθμούς, ενώ οι Κρήτες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στα αξιοσημείωτα ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν νικήσει ακόμη στην έδρα τους το 2015, καθώς μετρούν ως τώρα τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ η ομάδα των Χανίων πανηγύρισε για τελευταία φορά μακριά από τα Περιβόλια στις 26 Οκτωβρίου 2014, στην Κέρκυρα. 

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Ράσβαν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σολτάνι και τον τραυματία Καρυπίδη, θα έχει στη διάθεσή του τους: Κυριακίδη, Ζαρόπουλο, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Γκομσί, Γουάλας, Λισγάρα, Γούτα, Παπάζογλου, Φλίσκα, Παπαστεριανό, Βασιλακάκη, Ομπόντο, Λουσέρο, Βάλτερ, Μπέλιτς, Κλέιτον, Καπετάνο, Ράνο.

Αντίθετα, στον Πλατανιά ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει πολύ περισσότερα προβλήματα, αφού δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μαχλελή, Μπανανά και τους ανέτοιμους Νέπλιακ, Τζίλβαν, Μενδρινό, Τσουράκη και Φιγκέιρα

Στην πόλη της Θράκης ταξίδεψαν οι, Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γκαβιλάν, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κάσιο, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μιλούνοβιτς, Ολιμπά, Σέχου, Σούκιας, Τέτε, Τόρες και Τσοντάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις