Σούπερ Λίγκα: Μεγάλο «διπλό» η Βέροια στη Λιβαδειά

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 19:07
UPD:19:11
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS

Το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Λεβαδειακού συνοδεύτηκε από οδυνηρή εντός έδρας ήττα, με την οποία η βοιωτική ομάδα παραμένει σε... τροχιά υποβιβασμού.

A- A A+

Με δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο, η Βέροια πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το δεύτερο εκτός έδρας «τρίποντο» για τη «βασίλισσα» του Βορρά ήρθε σε μία περίοδο που η ομάδα του Γκρανέρο δεν έπειθε με τις εμφανίσεις της, ιδιαίτερα μακριά από την πρωτεύουσα της Ημαθίας. Ήταν μόλις η 2η εκτός έδρας νίκη για τη Βέροια, ωστόσο, άκρως σημαντική για τη συνέχεια, καθώς πέρασε στην 7η θέση του πίνακα κι «έσβησε» κάθε... υποψία που υπήρχε για να κινδυνεύσει.

Το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Λεβαδειακού συνοδεύτηκε από οδυνηρή εντός έδρας ήττα, με την οποία η βοιωτική ομάδα παραμένει σε... τροχιά υποβιβασμού. 

Χωρίς τέρματα τελείωσε το πρώτο 45λεπτο στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 37΄ με το σουτ του Μάντζιου και τη διπλή επέμβαση του Τζινάρ, ενώ ένα λεπτό αργότερα η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ με το σουτ του Μπεν που απόκρουσε δύσκολα ο Σηφάκης.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρον και από πλευράς ποιότητας παιχνιδιού, αλλά και φάσεων μπροστά στις δύο εστίες. Ο Λεβαδειακός στο 50΄ «άγγιξε» το γκολ με το σουτ του Μάντζιου που έδιωξε με υπερένταση ο Τζινάρ, ενώ ο έμπειρος επιθετικός ήταν και πάλι πρωταγωνιστής στο 75΄, αυτή την φορά, όμως, η κεφαλιά που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Κι ενώ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν για τη νίκη, στο 84΄ σε μία ξαφνική αντεπίθεση η Βέροια άνοιξε το σκορ με την κοντινή προβολή του Μαραγκού (0-1). Το γκολ «πάγωσε» τους «πράσινους» και πέντε λεπτά αργότερα ο Καλτσάς έδωσε την «χαριστική βολή» στους Βοιωτούς (0-2).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις