Σούπερ Λίγκα: Διασυρμός του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (4-0)

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 21:24
UPD:21:32
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS

Ο «δικέφαλος» του Βορρά τέθηκε οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου (έμεινε 11 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και 5 από τον Παναθηναϊκό).

A- A A+

Με μία ακόμη βαριά ήττα, αυτή την φορά στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (4-0), ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την υπόθεση τίτλος, 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε της περιόδου.

Ονειρώδες ήταν το ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο των «κυανόλευκων». Ο 51χρονος τεχνικός είδε την ομάδα του να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα, επωφελούμενη κι από την αποβολή του Αθανασιάδη στο 42΄, ενώ σε περίπτωση που οι Περιστεριώτες πάρουν και τους τρεις βαθμούς με τον ΟΦΗ, τότε θα παραμείνουν γερά στο παιχνίδι της εισόδου στα πλέι οφ.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά τέθηκε οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου (έμεινε 11 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και 5 από τον Παναθηναϊκό), κάτι που ουσιαστικά είχε γίνει εδώ κι αρκετό καιρό και συγκεκριμένα μετά τις διαδοχικές ήττες από Παναιτωλικό και ΟΦΗ, αλλά και από το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (0-0). Σήμερα ήρθε ένα ακόμη «χαστούκι» στο πρωτάθλημα, να επιβεβαιώσει ότι η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη για να διεκδικήσει στα ίσια τον τίτλο στη Σούπερ Λίγκα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι από τον Ατρόμητο και απείλησε δύο φορές στο ξεκίνημα, αρχικά με τον Περέιρα στο 9΄ που δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά το Γκορμπούνοφ, και στο 17΄ με τον Φυτανίδη να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Αθανασιάδη.

Κόντρα στη ροή του ματς, ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 39΄ με την κεφαλιά του Δημούτσου (1-0). Τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αθανασιάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και «παρέδωσε τα όπλα» στο 51΄ μετά το γκολ του Ούμπιδες (2-0).

Το παιχνίδι απόκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχειά του, με τους γηπεδούχους να κάνουν...πάρτι και να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα. Στο 72΄ ο Κατσουράνης από κοντά «έγραψε» το 3-0 (πρώτο του γκολ μετά τη μεταγραφή του στους «κυανόλευκους»), ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 77΄ ο Ναπολεόνι (4-0).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις