Νιόπλιας ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Ατρόμητου

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 14:48
UPD:22:57
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι τελικά ο «εκλεκτός» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργου Σπανού, για να καλύψει τη θέση στον πάγκο της ομάδας, που χηρεύει μετά το διαζύγιο με τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο πρώην διεθνής μέσος υπερίσχυσε στην κούρσα τόσο του Σάββα Παντελίδη όσο και του Γιώργου Δώνη, οι οποίοι φέρονταν ως οι επικρατέστεροι για να αναλάβουν το συγκρότημα των δυτικών προαστίων.

Ο Νιόπλιας επιστρέφει λοιπόν στη Σούπερ Λίγκα μετά το 2010, όταν είχε πανηγυρίσει με τον Παναθηναϊκό την κατάκτηση του νταμπλ.

Να σημειωθεί ότι στο μεγαλύτερο διάστημα της μέχρι σήμερα καριέρας του ο 50χρονος τεχνικός εργάστηκε σε Εθνικές ομάδες, ξεκινώντας από τα ελληνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα Νέων (2005-2007) και Ελπίδων (2007-2009) και συνεχίζοντας μετά τους «πράσινους» στην Εθνική Κύπρου, την οποία ανέλαβε τον Ιούνιο του 2011 και παρέμεινε ως το Σεπτέμβριο του 2013.

«Ξέρω που έχω έρθει, ξέρω τις υποχρεώσεις μου, ξέρω τις δυσκολίες και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της» δήλωσε ο Νιόπλιας.

«Ο Ατρόμητος είναι ένα από τα πιο οργανωμένα κλαμπ στη Σούπερ Λίγκα και αυτό το επιβεβαίωσα στην επίσκεψη που έκανα στο αθλητικό κέντρο, το καλύτερο εφόδιο που μπορεί να έχει ένας προπονητής και οι παίκτες του» πρόσθεσε».

«Οι φίλαθλοί μας πρέπει να μάς στηρίξουν και να μάς δείξουν εμπιστοσύνη. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ» συμπλήρωσε. 

Η ανακοίνωση:

«Νίκο Νιόπλια καλώς ήρθες στο αστέρι!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Νιόπλια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου μας.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στην συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σπανού με τον Νίκο Νιόπλια, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της περιόδου 2014-15».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις