Αναστασιάδης: Σταματήσαμε τον κατήφορο

Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 22:55
UPD:22:57
ACTION IMAGES
A- A A+

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, επισημαίνοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει ''κλέψει'' τη νίκη από τον Ολυμπιακό αλλά χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αποτέλεσμα.

«Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια, αν και σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και στο τέλος μπορούσαμε να κλέψουμε τη νίκη» είπε ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός μας έκανε μία φάση από δικό μας λάθος στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερη φρεσκάδα από εμάς από το 70΄ και ύστερα, ήταν πιο ζωντανοί και γρήγοροι από εμάς στο κέντρο. Πιστεύω ότι με όλα αυτά τα γεγονότα που έγιναν τον τελευταίο καιρό, το ''come back'' της ομάδας ήταν καλό. Σταματήσαμε τον κατήφορο και είχαμε πολλά προβλήματα» συμπλήρωσε. 

Όσο για τις... λεπτομέρειες του παιχνιδιού; «Θέλαμε να καλύψουμε τα νώτα μας για να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει σουτ από τη δεύτερη γραμμή και τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να πρεσάρουμε, είχαμε μία φάση με τον Αθανασιάδη» δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης.

«Στα ντέρμπι δεν έχεις πολλές φάσεις και όταν μία ομάδα κάθεται πίσω στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί είδαμε ότι ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να επιτεθεί και να διαχειριστεί καλύτερα την ισοπαλία. Είναι μεγάλες ομάδες, είναι ντέρμπι. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι σήμερα. Έχασε βαθμούς εκεί που δεν έπρεπε να χάσει» πρόσθεσε.

Όπως ήταν φυσικό ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε για το μέλλον του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μετά την παραίτηση την οποία είχε υποβάλει ως επακόλουθο της ήττας από τον ΟΦΗ (1-3).

«Μίλησα με τον μεγαλομέτοχο και του είπα ότι είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Του έθεσα την παραίτηση για να του λύσω τα χέρια, αν ήθελε να με διώξει μία στο εκατομμύριο. Αυτόν τον λόγο είχε η παραίτηση. Δεν παράτησα τον ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ ήθελε να με κρατήσει, είμαι εδώ. Το είχα πει και την Τετάρτη, αλλά εσείς θέλετε να το μεγαλοποιείτε» ήταν η τοποθέτησή του.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στη διοίκηση και υπογράμμισε ότι ο «Δικέφαλος» είναι ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό.

«Είμαι 45 χρόνια στον ΠΑΟΚ και ποτέ η ομάδα δεν είχε αυτά τα εχέγγυα για να προχωρήσει. Η ομάδα είναι για πρωταθλητισμό. Παλιά δεν ξέραμε αν θα πληρωθεί η ομάδα τη Δευτέρα ή την Καθαρά Δευτέρα ή τη Μεγάλη Δευτέρα. Τώρα, γιατί βρίζουν ορισμένοι τη διοίκηση, τους παίκτες ή τον προπονητή είναι δική τους άποψη. Στήριξα ανθρώπους που δεν άξιζαν τη στήριξη. Τώρα όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα. To πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ, κι ας με βρίζετε» είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις