Περέιρα: Σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς

Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 22:37
UPD:22:39
MOTIONTEAM/MOTIONTEAM
A- A A+

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και άξιζε τη νίκη ασχέτως αν δεν την κατάκτησε, σύμφωνα με τον προπονητή της πειραϊκής ομάδας Βίτορ Περέιρα.

«Γνώμη μου είναι πως ήμασταν καλύτεροι. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ισορροπία, στο δεύτερο ημίχρονο όμως παίξαμε καλύτερα, κάναμε επιθέσεις και διεκδικήσαμε την νίκη. Κατά τη γνώμη μου σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς εδώ» δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής.

Ερωτηθεί για τις συνθήκες που επικράτησαν, ο Ίβηρας τεχνικός δεν είχε να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο. «Έχω ζήσει πολλά ντέρμπι στην Πορτογαλία. Αυτές οι συνθήκες είναι φυσιολογικές κατά τη γνώμη μου» υπογράμμισε.

«Θέλω να επισημάνω ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στο γήπεδο και όχι να επηρεάζεται το ματς από πράγματα εξωαγωνιστικά, γι΄ αυτό είπα στους παίκτες μου να παίξουν με ποιότητα και να ελέγξουν τα συναισθήματά τους. Δεν ήθελα να υπάρχουν διακοπές στο παιχνίδι, δεν ήταν αυτό το σκεπτικό μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και κατά την γνώμη μου γι΄ αυτό ήμασταν καλύτεροι» πρόσθεσε.

Όσο για το αν το αποτέλεσμα επηρεάστηκε από εξωγενείς παράγοντες; «Όχι, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη με τα όπλα που έχουν. Το παιχνίδι ήταν σωστό και από τις δύο ομάδες. Δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο, πέραν του ενθουσιασμού των οπαδών που ήταν κάτι το φυσιολογικό. Απλώς πιστεύω πως αντί για την ισοπαλία θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις