«Χρυσό» τρίποντο για Πλατανιά, 2-0 τον Πανθρακικό

Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 19:11
UPD:19:23
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Πλατανιάς πήρε τη νίκη που επιζητούσε για να «ανασάνει» απέναντι στον Πανθρακικό, του οποίου επικράτησε με 2-0 στα Περιβόλια των Χανίων στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, έφτασε στους 25 βαθμούς και ανέβηκε στη 12η θέση της Σούπερ Λίγκας, αφήνοντας πίσω του την ομάδα της Θράκης.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ήταν ανώτερη και μόλις στο 4ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τόρες βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Αθανασιάδη, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του αντίπαλου και απέτρεψε την παραβίαση της εστίας του.

Στο 18΄ ήταν ο Γουνδουλάκης που δεν μπόρεσε να σκοράρει στην προβολή που επιχείρησε, ενώ μερικά λεπτά αργότερα οι Θράκες έχασαν σπάνια ευκαιρία, όταν ο Ντιγκινί βγήκε απέναντι στον Ολιμπά, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε.

Το ημίχρονο είχε πάντως γκολ κι αυτό ήταν για τον Πλατανιά, που βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του Κουλιμπαλί ο οποίος με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό.

Στο 65΄ οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία, όταν ο Αθανασιάδης επενέβη διαδοχικά στα σουτ των Τσουράκη και Γουνδουλάκη, ενώ στο 74΄ ο Έλληνας γκολκίπερ είχε νέα μεγάλη απόκρουση, σε προβολή του Τόρες

Ο Πανθρακικός «καρδιοχτύπησε» τους γηξπεδούχους στο 78΄, όταν το σουτ του Ντιγκινί τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι., αλλά στο 84΄ ο Μιλούνοβιτς ήταν πιο εύστοχος αξιοποιώντας την πάσα του Τετέ για το τελικό 2-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις