Δεύτερος ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Παναιτωλικό

Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 19:15
UPD:19:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός έφερε εις πέρας «επαγγελματικά» την αποστολή του, επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και μένοντας μόνος στη δεύτερη θέση, εν αναμονή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Η σημερινή ήταν η ενδέκατη νίκη στους 12 φετινούς αγώνες των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα και έβδομη συνεχής που οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δεν δέχθηκαν γκολ. 

Καλοστημένη στο γήπεδο, όπως πάντα φέτος άλλωστε, η ομάδα του Μάκη Χάβου αμύνονταν αποτελεσματικά και με αλληλοκαλύψεις και διαρκές τρέξιμο κάλυπταν κάθε χώρο, απέναντι στον Παναθηναϊκό που προσπαθούσε να τούς διασπάσει από τα άκρα.

Ως εκ τούτου δεν είναι να απορεί κανείς που στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε μία και μοναδική καλή ευκαιρία, εκείνη στο 35ο λεπτό, όταν Πέτριτς και Μπεργκ συνεργάστηκαν, η μπάλα έφτασε στον Κροάτη που σούταρε, αλλά ο Στεφανάκος αντέδρασε εξαιρετικά κάνοντας μια μεγάλη απόκρουση.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός συνέχισε στην ίδια τακτική και κρατούσε άνετα το «μηδέν», αλλά η αποβολή του Ρουσκουγιέδα στο 59ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διάστημα λίγων λεπτών σε μια πολύ αυστηρή απόφαση του Σιδηρόπουλου, άλλαξε την εικόνα του αγώνα.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με σουτ του Πέτριτς από τη μικρή περιοχή, σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναιτωλικού, με τον Κροάτη να σημειώνει ακόμη ένα καθοριστικό γκολ, ενώ στο 78΄ ο Καρέλης έχασε τη μάχη από τον Στεφανάκο στο μεταξύ τους τετ α τετ, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις