Σούπερ Λίγκα: «Τσίμπησε» βαθμό στη Ξάνθη ο Πανιώνιος (1-1)

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 19:21
UPD:19:25
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος, που ήταν ανώτερος σε όλα τα επίπεδα στο πρώτο 45λεπτο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ της Ξάνθης.

A- A A+

Η καλύτερη ομάδα δεν κέρδισε στα «Πηγάδια». Πιο τυχερή η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ακριτική ομάδα έμεινε αήττητη για 5ο συνεχόμενο ματς, ωστόσο, με τη σημερινή εμφάνισή της δεν δικαιούταν το βαθμό. Οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν πολλές ευκαιρίες και δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης στη μοναδική φάση που απειλήθηκε η άμυνά τους.

Ο Πανιώνιος, που ήταν ανώτερος σε όλα τα επίπεδα στο πρώτο 45λεπτο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ της Ξάνθης.

Ο νεοαποκτηθείς, Μπακασέτας, με δυνατό σουτ στο 12ο λεπτό «κεραυνοβόλησε» τον Κυριακίδη κι έβαλε μπροστά τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι τέσσερα λεπτά αργότερα «άγγιξαν» το 0-2 με το Γιάννου, το πλασέ του οποίου από πλάγια θέση έφυγε ελάχιστα άουτ.

Νέα καλή στιγμή για τους Νεοσμυρνιώτες στο 22΄, με τον Φούντα να πιάνει σουτ και να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Ο «νόμος του ποδοσφαίρου», όμως, λειτούργησε γι’ άλλα μια φορά και η ομάδα που δεν είχε δημιουργήσει ούτε μία φάση στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Δύο λεπτά πριν την εκπνοή του 45λεπτου, ο Λουσέρο έβγαλε τη σέντρα και ο Καπετάνος νίκησε τον Παπαδόπουλο (1-1), δίδοντας την ευκαιρία στη Ξάνθη να μπει με άλλο… αέρα στην επανάληψη.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν ήταν διαφορετική από το πρώτο. Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που στεκόταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η Ξάνθη… ψαχνόταν.

Ο Γιάννου σε δύο περιπτώσεις μετά το 75ό λεπτό θα μπορούσε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Πανιωνίου, αλλά ο Κυριακίδης έδειξε την κλάση του, όπως και στο 91΄ στο σουτ του Μασούρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις