Μέγας ΟΦΗ νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 19:09
UPD:19:34
ICON PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
A- A A+

Ήττα, που είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί καταδικαστική στην προσπάθεια για τον τίτλο γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ με 3-1 στο «Θ. Βαρδινογιάννης», στο πλαίσιο της εμβόλιμης 22ης αγωνιστικής.

Ο «Δικέφαλος» παρέμεινε σε απόσταση πέντε βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, διαφορά που μπορεί να φτάσει στο +8 αν οι «ερυθρόλευκοι» νικήσουν αργότερα τον Ατρόμητο, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου, που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για παραμονή στην κατηγορία, παρατάχθηκε με αποστολή 15 ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο αγώνα και δημιούργησε τρεις φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο (2΄ και 6΄ σουτ Μακ, 10΄ σουτ Γκολάσα), αλλά ήταν ο ΟΦΗ που άνοιξε το σκορ: στο 11΄ και σε μακρινή μπαλιά του Κουτσιανικούλη ο Τζορτζ βγήκε στα «νώτα» της άμυνας και σκόραρε με πλασέ, μετά την άστοχη έξοδο του Γλύκου

Στο 34΄ ο Λαμπρόπουλος διπλασίασε με πέναλτι, που είχε κερδίσει ο πολύ δραστήριος Τζορτζ από τον Ρικάρντο Κόστα, ενώ στο 43ο λεπτό ο Μαντούρο αποχώρησε με αφορητους πόνους στο δεξί χέρι, στο ύψος του αγκώνα, όταν βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μονιάκη.

Στο 48΄ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία 48΄ με τον Ροβίθη, που αστόχησε μόνος απέναντι στον Γλύκο, ενώ στο 52΄ ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1 με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πλάσαρε από κοντά έπειτα από ωραίο γύρισμα του Περέιρα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την κατοχή και να χάνει ευκαιρίες με τους Νομπόα (57΄), Μακ (58΄ και 61΄), αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν στο γκολ με τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος στο 82΄  πήρε την κεφαλιά-πάσα του Λαμπρόπουλου και με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις