ΠΑΣ για τετράδα, 4-1 τη Βέροια

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 19:12
UPD:20:00
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Εντυπωσιακός ο ΠΑΣ Γιάννινα, συνέτριψε τη Βέροια 4-1 στους «Ζωσιμάδες» σε αναμέτρηση για την (εμβόλιμη) 22η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 4-0 στο 35ο λεπτό.

Όπως μαρτυρά η εξέλιξη του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν απολαυστικοί στα πρώτα 45 λεπτά, απέναντι σε μια αγνώριστη «βασίλισσα του βορρά» που μόλις την περασμένη Κυριακή είχε δυσκολέψει πολύ τον Ολυμπιακό.

Το «χορό» των γκολ άνοιξε ο Τσουκαλάς στο 8΄ με κοντινό πλασέ ύστερα από ασθενή απόκρουση του Καντιμοίρη σε φάουλ του Τσάβες. Στο 15΄ ο Μανιάς διπλασίασε, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τζημόπουλος έγραψε το 3-0 με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων.

Το... σόου είχε όμως συνέχεια, καθώς στο 35΄ και πάλι ο Τζημόπουλος με κεφαλιά, ύστερα από φάουλ του Τσάβες, έκανε το 4-0, για να μειώσει η Βέροια μείωσε με προβολή του Βεργώνη στο 45΄.

Το επίπεδο του σκορ έδωσε ευκαιρία στους γηπεδούχους να καταβάσουν... ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και να κάνουν συντήρηση, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα το ερχόμενο Σάββατο με τον Λεβαδειακό.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις