Στα «ψηλά» ο ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1 με ανατροπή την Κέρκυρα

Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 19:09
UPD:19:37
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Ο στόχος της εισόδου στην πρώτη πεντάδα έμεινε «ορθάνοιχτος» για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ξεπέρασε το σοκ του εντός έδρας αποκλεισμού από τα Χανιά στο Κύπελλο Ελλάδας και επιβλήθηκε της Κέρκυρας με 2-1 στο ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας, αφού χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να φτάσει στο τρίποντο.

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά στο 14΄ ο Μαρκόβσκι εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Μπέριου, πάσαρε στον Χαβίτο που βρισκόταν σε καλύτερη θέση και ο Ισπανός άνοιξε το σκορ «παγώνοντας» τους «Ζωσιμάδες». 

Οι γηπεδούχοι σάστισαν από την εξέλιξη του αγώνα και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ως το 30ό λεπτό, αλλά από το σημείο εκείνο και ύστερα ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν δύο καλά σουτ με τους Μανιά και Τσουκαλά και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ίλιτς να σκοράρει με κοντινό πλασέ ύστερα από φάση διαρκείας.

Ο αγωνιστικός χώρος επιβαρύνθηκε πολύ από τη βροχή που συνέχιζε να πέφτει στην πόλη της Ηπείρου και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε βούρκος, με αποτέλεσμα πολλά λάθη και κακή ποιότητα. Ως εκ τούτου ήταν λογικό πως το όποιο γκολ θα ερχόταν από στημένη φάση παρά από οργανωμένη προσπάθεια, όπως κι έγινε τελικά.

Στο 80΄ και σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Τσάβες η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στον Μανιά, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Κουτζαβασίλη για το 2-1, που σήμανε την πρώτη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα εντός του 2015! 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις