Γ. Κατρούγκαλος: Κανένα περιθώριο για μισθολογική βελτίωση στο Δημόσιο φέτος

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 18:23
UPD:19:48
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αναφορικά με τη βελτίωση των μισθών, ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι «δεν πιστεύαμε ότι θα ανακτούσαμε αμέσως τις απώλειές μας αλλά ζητήσαμε τουλάχιστον το ξεπάγωμα των ωριμάνσεων από το μισθολόγιο του 2011».

A- A A+

«Δεν υπάρχει περιθώριο αυτή την χρονιά  για οποιαδήποτε μισθολογική  βελτίωση», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιώργος Κατρούγκαλος μετά την συνάντηση του με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με το κ. Κατρούγκαλο, το προηγούμενο διάστημα συνέβη μια δαιμονοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων και υποστήριξε ότι «θα αλλάξουμε αυτήν την εικόνα, θα συνεργαστούμε με τον δημόσιο υπάλληλο αλλάζοντας όμως και τον ίδιο στα πλαίσια του κράτους που θέλουμε να αλλάξουμε».

«Πρέπει να σκουπιστεί το τραπέζι από τις 10.500 απολύσεις. Είναι προαπαιτούμενο και φυσικά πρέπει να σταματήσουν οι υπόλοιπες για να εκπληρωθούν οι στόχοι του μνημονίου και να οικοδομηθεί η μεταξύ μας η εμπιστοσύνη», δήλωσε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Σταύρος Κουτσιουμπέλης.

Αναφορικά με τη βελτίωση των μισθών, υποστήριξε ότι «δεν πιστεύαμε ότι θα ανακτούσαμε αμέσως τις απώλειές μας αλλά ζητήσαμε τουλάχιστον το ξεπάγωμα των ωριμάνσεων από το μισθολόγιο του 2011».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή