Σούπερ Λίγκα: Με Μάντζιο ο Λεβαδειακός, 3-1, τον Αστέρα Τρίπολης

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 17:00
UPD:17:14
Icon/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Με ηγέτη και σκόρερ το Βαγγέλη Μάντζιο, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από 5 ματς χωρίς «τρίποντο» η σημερινή αναμέτρηση ήταν «χωρίς αύριο» γισ τους Βοιωτούς. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Μπαράλες στο 13΄ (κεφαλιά), οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα, ισοφάρισαν και στην επανάληψη κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή του σκηνικού και να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη που τους έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το... ντεφορμάρισμα των Αρκάδων συνεχίζεται. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη παρουσιάζονται αρκετά...πεσμένοι, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου προηγήθηκαν με 2-0, αλλά ισοφαρίστηκαν. 

Σήμερα πήραν ξανά το προβάδισμα, ωστόσο, το κράτησαν μόλις 6 λεπτά και στο δεύτερο ημίχρονο παραδόθηκαν. Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Λεβαδειακού ήταν ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο έμπειρος στράικερ ισοφάρισε στο 19΄ με πλασέ και στο ξεκίνημα της επανάληψης (47΄( έβαλε μπροστά τους «πράσινους».

Αντίδραση από τους φιλοξενούμενους δεν υπήρξε,παρά τις αλλαγές που έκανε ο Βεργέτης και το ματς τελείωσε οριστικά στο 80΄, όταν από ασίστ του Μάντζιου, ο Μιλοσάβλιεφ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις