Σούπερ Λίγκα: «Πονηρά» παιχνίδια για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 08:02
UPD:08:31
ACTION IMAGES
A- A A+

Εντός έδρας θα παίξουν σήμερα και οι δύο πρωτοπόροι της Σούπερ Λίγκας, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό και τον Πλατανιά, αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν σημάδια βελτίωσης στο νικηφόρο αγώνα τους στην Ξάνθη αλλά και δείγματα της αγωνιστικής φιλοσοφίας που θέλει να τούς εμφυσήσει ο νέος προπονητής τους, Βίτορ Περέιρα.

Το έργο του πρωταθλητή Ελλάδας, πάντως, δεν θα είναι εύκολο, αφού αν ο «βίος και η πολιτεία» του Αστέρα Τρίπολης είναι δεδομένα γνωστά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Αγρινίου είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός είναι πέμπτος με ένα βαθμό διαφορά από τον τέταρτο Αστέρα, μοιράζεται με τον Ολυμπιακό την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και χάνει σπάνια μακριά από την Αιτωλοακαρνανία, καθώς μέχρι σήμερα μετρά μόλις ήττα εκτός έδρας!

Επικίνδυνος είναι όμως και ο Πλατανιάς για τον ΠΑΟΚ, που ενώπιον του απαιτητικού κοινού του θα πρέπει να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη επί της Καλλονής και να σταθεροποιήσει την απόδοσή του για να είναι ανταγωνιστικός ως το τέλος, καθώς στους τελευταίους αγώνες του ως γηπεδούχος ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία.

Ωραίο παιχνίδι αναμένεται στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τους βαθμούς για εκ διαμέτρου αντίθετους λόγους, ενώ στα Γιάννενα ο ΠΑΣ είναι το φαβορί απέναντι στον Πανθρακικό.

Το πρόγραμμα της Κυριακής: 

  • 15:00 Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης
  • 17:15 ΠΑΟΚ-Πλατανιάς
  • 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός
  • 19:30 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις