Ο Ατρόμητος πήρε τον Μαρσελίνιο

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 15:05
UPD:15:10
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS

Ο 28χρονος Μαρσέλο Λέιτε Περέιρα, γνωστότερος ως Μαρσελίνιο (φωτ. αρχείου), υπήρξε από τους πιο τεχνίτες και θεαματικούς παίκτες του πρωταθλήματος όταν φορούσε τη φανέλα της Ξάνθης (104 αγώνες, 14 γκολ) και τώρα καλείται να βοηθήσει τον Ατρόμητο, που ανακοίνωσε την απόκτησή του.

A- A A+

Ένας ποδοσφαιριστής γνώριμος στα ελληνικά γήπεδα επέστρεψε για να αγωνιστεί πάλι στη Σούπερ Λίγκα, αυτή τη φορά όμως με ομάδα διαφορετική από εκείνη με την οποία έγινε γνωστός και απέκτησε αρκετές συμπάθειες στο φίλαθλο κοινό της χώρας.

Ο λόγος για τον 28χρονο (22/6/1987) Μαρσέλο Λέιτε Περέιρα, γνωστότερο ως Μαρσελίνιο, που υπήρξε από τους πιο τεχνίτες και θεαματικούς παίκτες του πρωταθλήματος όταν φορούσε τη φανέλα της Ξάνθης (104 αγώνες, 14 γκολ) και τώρα καλείται να βοηθήσει τον Ατρόμητο, που ανακοίνωσε την απόκτησή του.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον Μαρσέλο Λέιτε Περέιρα (Marcelo Leite Pereira), πιο γνωστό ως Μαρσελίνιο. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλάιο διάρκειας 1,5 χρόνου παρουσία των εκπροσώπων του και του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Στην ιστοσελίδα της ομάδας των δυτικών προαστίων φιλοξενείται δήλωση του Μαρσελίνιο, ο οποίος υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου και μόλις ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου ήξερα ότι έπρεπε να επιστρέψω (...) Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που κάθε χρόνο έχει στόχους γι΄ αυτό και ήρθα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις